Gezond wonen met natuurlijke bouwmaterialen

Bestellen bij stukadoors-bouwstoffen.nl

Aan wie leveren wij?

Stukadoors-bouwstoffen.eu levert aan particulieren, maar ook aan diverse kleine bedrijven en/of aannemers en architecten. De producten die wij aanbieden op deze website worden ook door onze stukadoors verwerkt, daarom kunnen wij u bij technische vragen over inzet of aanbrengen van deze producten voldoende informatie geven.


Uw bestelling

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van ons automatisch een e-mail met alle gegevens over de bestelde producten en prijzen, betalwijze en verwerkstatus van uw order in form van een orderbevestiging. Heeft u de orderbevestiging niet ontvangen? Kijk dan eerst even of deze niet door een SPAM filter is geblokkeerd. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op telefoon 0519-57 15 12

 

Prijzen en BTW

De prijzen in de webwinkel zijn inclusief btw en excl. verzendkosten. Op uw factuur wordt de btw gespecificeerd, deze woord digitaal [pfd] verstuurd zodra de betaling is ontvangen.

Klanten van uit het buitenland (maar binnen de EU)  die een bezit zijn van een geldig BTW-nummer kunnen producten tegen een 0% BTW regeling kopen. Wanneer deze optie voor u van toepassing is, zijn wij verplicht de producten op te sturen aan de opgegeven bedrijfsadres waarop u BTW-nummer is geregistreerd of te overhandigen [afhaladres] aan een rechtspersoon die u bedrijf vertegenwoordigd en die in bezit is van een geldig legitimatiebewijs.