Gezond wonen met natuurlijke bouwmaterialen

Klantenservice

Ons telefoonnummer voor al uw vragen is 0519 - 57 15 12.
Van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 21:00.
Zaterdag tussen 8:00 en 18:00.

Wanneer u vragen heeft over bepaalde producten, neemt u dan telefonisch of per mail contact met ons op.

E-mail: info@stukadoors-bouwstoffen.eu
Telefoon: 0519-57 15 12

Voortgang van de bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde artikelen. Ook kunt u de order op de site terugvinden bij "Orderstatus". Zodra de betaling heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons mail en zal de bestelling worden verwerkt. Zodra de bestelling is verstuurd zal er nogmaals een mail worden verzonden dat het pakket onderweg is.

Uiteraard is het mogelijk dat producten tijdelijk niet op voorraad zijn of en verdraging per levering kan ontstaan. Stukadoors-bouwstoffen.eu zal in dit geval telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de voortgang van de van u geplaatste bestelling.

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u de betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken, volgen en meer. Bij volgende bestellingen hoeven dan de persoonsgegevens niet  worden ingevuld.

Wachtwoord kwijt?

Klik op de website boven op Mijn account
Vervolgens kunt u op Wachtwoord vergeten klikken.

Vul hieronder uw e-mailadres in.

U ontvangt dan automatisch een e-mail met link, om het wachtwoord terug te zetten.


Retouren

Leveringen worden door ons met de grootste zorgvalt afgehandeld, mocht een artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heb je een klacht?

Een klacht kunt u bij voorkeur indienen door een E-mail te sturen naar support@stukadoors-bouwstoffen.eu. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uiteraard kunt u ook een brief sturen naar:

Stukadoors-bouwstoffen.eu
Fennewei 8
9144CX Hantumhuizen

Meer informatie over retour en herroepingsrecht vind u hier